Ποιά είναι η Soferina;

Ανάμεσα στα Free Press περιοδικά που μπορεί να συναντούσες τα τελευταία χρόνια σε ένα καφέ ή περιμένοντας το αυτοκίνητό σου σε κάποιο KTEO ήταν και η Soferina. Ξεκινώντας από τον τίτλο, και το εντυπωσιακό design εξώφυλλο, ήταν ένα έντυπο που σίγουρα θα κινούσε την προσοχή σου να ρίξεις μια ματιά.

Από το 2017 οδηγήσαμε σε δρόμους με ανηφόρες και απότομες κατηφόρες, παρέα με υπέροχους συνοδηγούς και συνεργάτες, εκθέσαμε, παρουσιάσαμε, μιλήσαμε και τελικά δημιουργήσαμε ένα όμορφο project το οποίο μας χάρισε εμπειρίες και αξέχαστες εικόνες.

Η Soferina συνεχίζει την πορεία της και διαδικτυακά…

Τι είναι η Soferina λοιπόν; Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε πως είναι μια ευχάριστη έκπληξη στο χώρο των media που ασχολούνται με το αυτοκίνητο. Ένα περιοδικό με διαφορετική αισθητική που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες οδηγούς, χωρίς όμως να αφήνει τους άντρες αδιάφορους. Συνεντεύξεις, test drives, κλασικά μοντέλα, νέες τεχνολογίες, τέχνη, roadtrips είναι κάποια από τα θέματα που θα συναντήσεις εδώ.

Η δημιουργική ομάδα της Soferina αποτελείται από ανθρώπους που παρά τα διαφορετικά τους ενδιαφέροντα, τους ενώνει η αγάπη για τους 4 τροχούς και ό,τι έχει να κάνει με την αυτοκίνηση.

Ενημερωθείτε, διασκεδάστε και κυρίως οδηγήστε με στυλ, με συνοδηγό την Soferina!

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@soferina.com.